Цени

АпартаментКапацитетЦенаВключено
Едноспален апартамент2 госта165€Закуска, паркинг, Wi-Fi
Двуспален апартамент4 госта225€Закуска, паркинг, Wi-Fi
Триспален апартамент6 госта275€Закуска, паркинг, Wi-Fi